Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
Eklenme Tarihi: 18.01.2018 664 Görüntülenme

Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Vergili, Hürriyet Caddesindeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Belediye Başkanının ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını söyleyen esnaflar; “Belediye Başkanımızın Karabük’teki yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Belediyenin çalışmalarını başarılı buluyoruz” dediler.

Vergili yaptığı açıklamada, fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Karabük´te Ramazan Bir Başka Yaşanıyor

23.05.2018 152 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri her gün farklı mahallelerde ayrı bir heyecanla devam ediyor. Şenliklerin bu sefer ki adresi Kartaltepe Mahallesi oldu.

Karabük, Ramazan Eğlenceleri ile Şenleniyor

22.05.2018 232 Görüntülenme

5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Afet Parkında Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

Ramazan Programına 7’den 70’e Çok Sayıda Vatandaş Katıldı

21.05.2018 279 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı dolayısı ile bir ay boyunca düzenlenen programlar, her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Namık Kemal Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde ki programa çocuklar başta olmak üzere mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.