Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
Eklenme Tarihi: 18.01.2018 535 Görüntülenme

Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Vergili, Hürriyet Caddesindeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Belediye Başkanının ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını söyleyen esnaflar; “Belediye Başkanımızın Karabük’teki yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Belediyenin çalışmalarını başarılı buluyoruz” dediler.

Vergili yaptığı açıklamada, fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Başkan Vergili´den Esnaflara Moral Desteği

23.02.2018 168 Görüntülenme

Başkan Vergili esnaf ziyaretlerine ONEL Alışveriş Merkezindeki esnafları ziyaret ederek devam etti. Esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

SİYAMDER Karabük Şubesinden Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.02.2018 30 Görüntülenme

Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Karabük Şube Başkanı Yunus Ölmez ve İç İlişkiler Direktörü Sinem Kasım, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

Karabük Dernekler Temsilcilerinden Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.02.2018 53 Görüntülenme

Karabük´te ki Dernekler adına Dernek Temsilcilerinden KESDER Başkanı Mithat Yurt, KARÜNDER Başkanı Erkan Börekçi ve Ovacıklılar Derneği Başkanı Mehmet Deligöz, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.