Eklenme Tarihi: 18.10.2018 372 Görüntülenme

Başkan Vergili Cumayanı Sanayi Sitesi Esnaf Ziyaretlerine Devam Etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumayanı Sanayi Sitesi esnaf ziyaretine bugün kaldığı yerden devam etti.

Cumayanı Sanayi Sitesinde esnafları gezerek bereketli kazançlar dileyen Başkan Vergili, sanayi esnafının talep ve beklentilerini de dinledi. Sanayi bölgesinde iş yeri sahibi ve çalışanlarıyla sohbet edip, çay içen Başkan Vergili, Karabük esnafların yanında olduklarını kaydetti.

Esnaflar, Belediye Başkanının ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını, isteklerini ve sıkıntılarını Belediyeye gelmeden söyleyebildiklerini dile getirdiler.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

“IAAF Çocuk Atletizmi” Koordinatörü Ayaz´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

16.11.2018 82 Görüntülenme

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Karabük’te organize edilecek “IAAF (International Association of Athletics Federations) Çocuk Atletizmi” projesi ile ilgili bilgi vermek ve nezaket ziyaretinde bulunmak için Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, IAAF Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz, Milli Atlet İsmail Akçay ve Atletizm Federasyonu Personeli Kübra Islak Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ziyarette bulunarak, çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Gezici Başkanlık Ofisi Yeşil Mahalleye Kuruldu

15.11.2018 89 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını bizzat yerinde dinliyor.

114. Park 5000 Evler Mahallesi Merkez Camii Yanında Hizmete Açıldı

14.11.2018 164 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından tamamlanan 114. parkın açılışı, 5000 Evler Mahallesi Merkez Camii yanında düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.