Eklenme Tarihi: 18.10.2018 554 Görüntülenme

Başkan Vergili Cumayanı Sanayi Sitesi Esnaf Ziyaretlerine Devam Etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumayanı Sanayi Sitesi esnaf ziyaretine bugün kaldığı yerden devam etti.

Cumayanı Sanayi Sitesinde esnafları gezerek bereketli kazançlar dileyen Başkan Vergili, sanayi esnafının talep ve beklentilerini de dinledi. Sanayi bölgesinde iş yeri sahibi ve çalışanlarıyla sohbet edip, çay içen Başkan Vergili, Karabük esnafların yanında olduklarını kaydetti.

Esnaflar, Belediye Başkanının ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını, isteklerini ve sıkıntılarını Belediyeye gelmeden söyleyebildiklerini dile getirdiler.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Türk Yerel Hizmet-Sen´den Başkan Vergili´ye Ziyaret

20.03.2019 20 Görüntülenme

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Uygun ve Karabük İl Temsilcisi Metin Gül, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ziyarete bulundular.

Başkan Vergili, BRTV Ekranlarında Yeni Dönem Projelerini Anlattı

20.03.2019 18 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, BRTV ekranlarında Zafer Acar ile Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Vergili, BRTV ekranlarında yeni dönem projelerini hakkında bilgiler verdi.

Emekliler Evi Projesinde Çalışmalar Devam Ediyor

18.03.2019 54 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin örnek projelerinden biri olan ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatları ile 29 Kasım 2018 tarihinde düzenlenen tören ile temeli atılan "Emekliler Evi" projesinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor.