Başkan Vergili 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı
Eklenme Tarihi: 18.10.2018 84 Görüntülenme

Başkan Vergili 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

19 Ekim 2015 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan, Başbakanlık Genelgesi ile kabul edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili Başkan Vergili bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vergili mesajında; "Muhtarlar, mahalle ve köylerdeki vatandaşların her türlü sorunlarının çözümünde aktif rol oynayarak önemli rol üstlenmişlerdir. Kentimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlarımıza, emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

“IAAF Çocuk Atletizmi” Koordinatörü Ayaz´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

16.11.2018 82 Görüntülenme

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Karabük’te organize edilecek “IAAF (International Association of Athletics Federations) Çocuk Atletizmi” projesi ile ilgili bilgi vermek ve nezaket ziyaretinde bulunmak için Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, IAAF Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz, Milli Atlet İsmail Akçay ve Atletizm Federasyonu Personeli Kübra Islak Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ziyarette bulunarak, çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Gezici Başkanlık Ofisi Yeşil Mahalleye Kuruldu

15.11.2018 89 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını bizzat yerinde dinliyor.

114. Park 5000 Evler Mahallesi Merkez Camii Yanında Hizmete Açıldı

14.11.2018 164 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından tamamlanan 114. parkın açılışı, 5000 Evler Mahallesi Merkez Camii yanında düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.