Başkan Vergili 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı
Eklenme Tarihi: 18.10.2018 131 Görüntülenme

Başkan Vergili 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

19 Ekim 2015 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan, Başbakanlık Genelgesi ile kabul edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili Başkan Vergili bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vergili mesajında; "Muhtarlar, mahalle ve köylerdeki vatandaşların her türlü sorunlarının çözümünde aktif rol oynayarak önemli rol üstlenmişlerdir. Kentimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlarımıza, emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Vergili Yeni Dönem Yeni Projelerini Açıkladı

16.01.2019 280 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili meydanlara adeta fırtına gibi döndü. Yoğun ilgi nedeniyle salona sığmayan davetli topluluğuna hitap eden Başkan Vergili; “Karabük’ün önümüzdeki 50 yılını inşa etmek için 5 yıllık programla yola çıktık. Bu yolda bizlerle birlikte olun, bizlerden dualarınızı esirgemeyin, bizde sizler için ne gerekiyorsa gece gündüz tamamlayıp Karabük’ün 50 yılını inşa etmiş olalım” dedi.

Başkan Vergili Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

14.01.2019 21 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensupları bir araya geldi.

Eski Belediye Binasında Yıkım Çalışmaları Başladı

14.01.2019 33 Görüntülenme

Bayır Mahalle Kemal Güneş Caddesi üzerinde yıllarca hizmet veren belediye binasında yıkım çalışmalarına başlandı.