Başkan Vergili 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı
Eklenme Tarihi: 18.10.2018 173 Görüntülenme

Başkan Vergili 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

19 Ekim 2015 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan, Başbakanlık Genelgesi ile kabul edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili Başkan Vergili bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vergili mesajında; "Muhtarlar, mahalle ve köylerdeki vatandaşların her türlü sorunlarının çözümünde aktif rol oynayarak önemli rol üstlenmişlerdir. Kentimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlarımıza, emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Türk Yerel Hizmet-Sen´den Başkan Vergili´ye Ziyaret

20.03.2019 20 Görüntülenme

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Uygun ve Karabük İl Temsilcisi Metin Gül, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ziyarete bulundular.

Başkan Vergili, BRTV Ekranlarında Yeni Dönem Projelerini Anlattı

20.03.2019 18 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, BRTV ekranlarında Zafer Acar ile Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Vergili, BRTV ekranlarında yeni dönem projelerini hakkında bilgiler verdi.

Emekliler Evi Projesinde Çalışmalar Devam Ediyor

18.03.2019 54 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nin örnek projelerinden biri olan ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin talimatları ile 29 Kasım 2018 tarihinde düzenlenen tören ile temeli atılan "Emekliler Evi" projesinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor.