Eklenme Tarihi: 15.11.2018 430 Görüntülenme

Gezici Başkanlık Ofisi Yeşil Mahalleye Kuruldu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını bizzat yerinde dinliyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, halkın sorunlarını ve dertlerini bizzat dinlemek ve çözüm üretebilmek için Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Başkanlık makamını her gün bir mahalleye taşımaya devam ediyor.

Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, bu görüşmelerden memnun olduklarını ve bizzat Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili’nin kendi mahallelerine gelerek onları dinlemesinin çok güzel bir şey olduğunu söyleyerek, Başkan Vergili’ye teşekkür ettiler.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık makamından ayrılan Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında 16 Kasım 2018 Perşembe günü Saat 10.00 – 12.00 arası Yenişehir Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecektir.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği´nden Başkan Vergili’ye Ziyaret

19.07.2019 30 Görüntülenme

Yaklaşık 1200 üyesi ile Türkiye’nin sayılı iş insanı kuruluşlarından biri olan, Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Karabük Derneklerinden Başkan Vergili´ye Ziyaret

19.07.2019 23 Görüntülenme

Kocaeli Karabüklüler Derneği Başkanı Muharrem Köse, Darıca Karabüklüler Derneği Başkanı Arif Yenigökgöz, Karabük İli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Naral, İstanbul Anadolu Yakası Karabüklüler Derneği Başkanı Mevlüt Göktaş ve İstanbul Karabüklüler Derneği Başkanı Erol Dereli Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´yi makamında ziyaret ederek Gebze-Kocaeli´de düzenlenecek olan "Geleneksel Büyük Karabüklüler Güreş ve Piknik Şenliğine" davet ettiler.

Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

18.07.2019 40 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin, mahalle muhtarları ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısının Temmuz ayı toplantısı yapıldı.