Eklenme Tarihi: 15.11.2018 305 Görüntülenme

Gezici Başkanlık Ofisi Yeşil Mahalleye Kuruldu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını bizzat yerinde dinliyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, halkın sorunlarını ve dertlerini bizzat dinlemek ve çözüm üretebilmek için Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Başkanlık makamını her gün bir mahalleye taşımaya devam ediyor.

Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, bu görüşmelerden memnun olduklarını ve bizzat Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili’nin kendi mahallelerine gelerek onları dinlemesinin çok güzel bir şey olduğunu söyleyerek, Başkan Vergili’ye teşekkür ettiler.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık makamından ayrılan Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında 16 Kasım 2018 Perşembe günü Saat 10.00 – 12.00 arası Yenişehir Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecektir.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Karabük’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23.04.2019 4 Görüntülenme

Karabük, tüm yurtta olduğu gibi Mustafa Kemal Atatürk´ün tüm çocuklara hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

MHP Safranbolu İlçe Teşkilatından Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

22.04.2019 20 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Karabük Kent Konseyinden Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

22.04.2019 14 Görüntülenme