Eklenme Tarihi: 15.11.2018 239 Görüntülenme

Gezici Başkanlık Ofisi Yeşil Mahalleye Kuruldu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını bizzat yerinde dinliyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, halkın sorunlarını ve dertlerini bizzat dinlemek ve çözüm üretebilmek için Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Başkanlık makamını her gün bir mahalleye taşımaya devam ediyor.

Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, bu görüşmelerden memnun olduklarını ve bizzat Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili’nin kendi mahallelerine gelerek onları dinlemesinin çok güzel bir şey olduğunu söyleyerek, Başkan Vergili’ye teşekkür ettiler.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık makamından ayrılan Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında 16 Kasım 2018 Perşembe günü Saat 10.00 – 12.00 arası Yenişehir Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecektir.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Başkan Vergili´den 2. Esnaf Günleri Alışveriş Çadırındaki Esnaflara Ziyaret

18.02.2019 2 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2. Esnaf Günleri Alışveriş Çadırındaki esnafları ziyaret etti. Alışveriş Çadırındaki stantları tek tek ziyaret eden Başkan Vergili, alışveriş çadırında stant açan esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Karabük’te Köpek ve Kedilere Ücretsiz Kuduz Aşısı

18.02.2019 13 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kuduz hastalığından korunma ve kuduz hastalığı yönetmeliğine göre sahipli ve sahipsiz köpek ve kedilere aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Mahalle Muhtarlıklarımızda ücretsiz kuduz aşısı yapılacaktır.

2. Esnaf Günlerine Karabüklü Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

17.02.2019 44 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydanında düzenlenen 2. Esnaf Günlerinden hem esnaflar hem de vatandaşlar memnun.