Karabük Kent Konseyinden Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme Tarihi: 22.04.2019 231 Görüntülenme

Karabük Kent Konseyinden Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ve yönetimi 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Başkan Vergili´den Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümünü Kutlama Mesajı

25.08.2019 118 Görüntülenme

Karabük Belediye Başlanı Rafet Vergili, Türklerin Anadolu’yu ebedî yurt edinmesine vesile olan Malazgirt Zaferi´nin 948. Yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

DenizBank Karabük Şube Müdürü Karaman´dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.08.2019 80 Görüntülenme

DenizBank Karabük Şube Müdürü Y. Koray Karaman ve ekibi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

23.08.2019 50 Görüntülenme

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere geldiği İlimiz Karabük’te, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundu.