Karabük Kent Konseyinden Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme Tarihi: 22.04.2019 323 Görüntülenme

Karabük Kent Konseyinden Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ve yönetimi 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Başkan Vergili BRTV Ekranlarında Açıklamalarda Bulundu

17.11.2019 39 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, BRTV ekranlarında Zafer Acar ile Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Vergili, Zafer Acar´ın sorularını yanıtlayarak Belediye çalışmalarına yönelik bilgiler verdi.

Başkan Vergili BAKAB Meclis Toplantısı ve Coğrafi İşaretler Çalıştayına Katıldı

15.11.2019 45 Görüntülenme

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Meclis Toplantısı Safranbolu´da yapıldı.

Başkan Vergili: “Karabük 2020-2024 Seneleri Arasında Şantiye Haline Gelecek”

14.11.2019 86 Görüntülenme

Daha önce şehrin yüksek ve engebeli mahallerinde yürüyen merdivenler, üst geçitler, yaya köprüleri, kule asansörler ve yatay asansör yaparak vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını gerçekleştirebilmesini sağlayan Karabük Belediyesi, 4. Kule Asansörün temelini Namık Kemal Mahallesinde düzenlenen tören ile attı.