MHP Safranbolu İlçe Teşkilatından Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme Tarihi: 22.04.2019 128 Görüntülenme

MHP Safranbolu İlçe Teşkilatından Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı ve yönetimi 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Karabük Belediyesi 5000 Evler Mahallesinde Yeşil Kuşak Çalışmalarına Devam Ediyor

24.05.2019 20 Görüntülenme

Kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Karabük Belediyesi, 5000 Evler Mahallesinde yeni park yapımı çalışmalarına devam ediyor.

Karabük Ramazan Eğlenceleri ile Şenleniyor

23.05.2019 36 Görüntülenme

Karabük’te her akşam farklı bir mahallede düzenlenen Ramazan etkinliklerinde çocuklar kadar büyüklerde doyasıya eğleniyor.

Emirsüleymanoğlu, Karataş, Saygın, Demir ve Eren’den Başkan Vergili´ye Hayırlı Olsun Ziyareti

23.05.2019 32 Görüntülenme

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, İl Ticaret Müdürü Ferudun Karataş, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Müdürü Emin Demir ve BAKKA Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.