Eklenme Tarihi: 23.04.2019 490 Görüntülenme

Karabük’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Karabük, tüm yurtta olduğu gibi Mustafa Kemal Atatürk´ün tüm çocuklara hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü dolayısı ile düzenlenen tören sabah saat 09.30’da Kent Meydanı Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.

Kent Meydanı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Karabük Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, diğer protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı’na Karabük Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Kent Meydanı Atatürk Anıtı’ndaki tören sona erdi.

Başkan Vergili´den Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümünü Kutlama Mesajı

25.08.2019 118 Görüntülenme

Karabük Belediye Başlanı Rafet Vergili, Türklerin Anadolu’yu ebedî yurt edinmesine vesile olan Malazgirt Zaferi´nin 948. Yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

DenizBank Karabük Şube Müdürü Karaman´dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.08.2019 80 Görüntülenme

DenizBank Karabük Şube Müdürü Y. Koray Karaman ve ekibi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

23.08.2019 50 Görüntülenme

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere geldiği İlimiz Karabük’te, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundu.