Eklenme Tarihi: 23.04.2019 599 Görüntülenme

Karabük’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Karabük, tüm yurtta olduğu gibi Mustafa Kemal Atatürk´ün tüm çocuklara hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü dolayısı ile düzenlenen tören sabah saat 09.30’da Kent Meydanı Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.

Kent Meydanı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Karabük Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, diğer protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı’na Karabük Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Kent Meydanı Atatürk Anıtı’ndaki tören sona erdi.

Başkan Vergili BRTV Ekranlarında Açıklamalarda Bulundu

17.11.2019 39 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, BRTV ekranlarında Zafer Acar ile Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Vergili, Zafer Acar´ın sorularını yanıtlayarak Belediye çalışmalarına yönelik bilgiler verdi.

Başkan Vergili BAKAB Meclis Toplantısı ve Coğrafi İşaretler Çalıştayına Katıldı

15.11.2019 45 Görüntülenme

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Meclis Toplantısı Safranbolu´da yapıldı.

Başkan Vergili: “Karabük 2020-2024 Seneleri Arasında Şantiye Haline Gelecek”

14.11.2019 86 Görüntülenme

Daha önce şehrin yüksek ve engebeli mahallerinde yürüyen merdivenler, üst geçitler, yaya köprüleri, kule asansörler ve yatay asansör yaparak vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını gerçekleştirebilmesini sağlayan Karabük Belediyesi, 4. Kule Asansörün temelini Namık Kemal Mahallesinde düzenlenen tören ile attı.