Eklenme Tarihi: 23.04.2019 223 Görüntülenme

Karabük’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Karabük, tüm yurtta olduğu gibi Mustafa Kemal Atatürk´ün tüm çocuklara hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü dolayısı ile düzenlenen tören sabah saat 09.30’da Kent Meydanı Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı.

Kent Meydanı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Karabük Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, diğer protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı’na Karabük Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Kent Meydanı Atatürk Anıtı’ndaki tören sona erdi.

Karabük’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Karabük Belediyesi 5000 Evler Mahallesinde Yeşil Kuşak Çalışmalarına Devam Ediyor

24.05.2019 20 Görüntülenme

Kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Karabük Belediyesi, 5000 Evler Mahallesinde yeni park yapımı çalışmalarına devam ediyor.

Karabük Ramazan Eğlenceleri ile Şenleniyor

23.05.2019 36 Görüntülenme

Karabük’te her akşam farklı bir mahallede düzenlenen Ramazan etkinliklerinde çocuklar kadar büyüklerde doyasıya eğleniyor.

Emirsüleymanoğlu, Karataş, Saygın, Demir ve Eren’den Başkan Vergili´ye Hayırlı Olsun Ziyareti

23.05.2019 32 Görüntülenme

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, İl Ticaret Müdürü Ferudun Karataş, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Müdürü Emin Demir ve BAKKA Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.