Eklenme Tarihi: 20.06.2019 309 Görüntülenme

Yeşil (Esentepe) Mahalle SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Yeşil (Esentepe) Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Yeşil (Esentepe) Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet Yılmaz, Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özen, Esentepe Mahallesi Muhtarı Cihan Dermirtaş, Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Adnan Kuş ve kursiyerler katıldı.

Konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Yeşil (Esentepe) Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından tören sona erdi.

7.2’lik Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

11.10.2019 65 Görüntülenme

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yapılan habersiz deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi Karabük’ün Her Noktasında

11.10.2019 55 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin çeşitli noktalarında çalışmalarına devam ediyor.

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Sağlık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

10.10.2019 57 Görüntülenme

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.