Eklenme Tarihi: 20.06.2019 127 Görüntülenme

Yeşil (Esentepe) Mahalle SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Yeşil (Esentepe) Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Yeşil (Esentepe) Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet Yılmaz, Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özen, Esentepe Mahallesi Muhtarı Cihan Dermirtaş, Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Adnan Kuş ve kursiyerler katıldı.

Konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Yeşil (Esentepe) Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından tören sona erdi.

Şık ve Karakırık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

17.07.2019 34 Görüntülenme

Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, Belediye Meclis üyeleri ve MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinden Başkan Vergili´ye Plaket

17.07.2019 25 Görüntülenme

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı Hayri Erten ve Birliğe bağlı 45 kişilik ekip Karabük’e gelerek Safranbolu gezisi gerçekleştirdiler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

16.07.2019 51 Görüntülenme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Karabük’te de çeşitli etkinlikler düzenlendi.