Kaldırımlar Boyandı, Önce Yaya Görselleri Çizildi
Eklenme Tarihi: 20.06.2019 330 Görüntülenme

Kaldırımlar Boyandı, Önce Yaya Görselleri Çizildi

Karabük Belediyesi, kent merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda kaldırım kenarlarını boyayarak, yaya geçidi çizgilerini yeniledi ve "Önce Yaya" görselleri çizdi.

Şehir merkezi başta olmak üzere tüm mahallerde, caddelerde ve sokaklarda sürücülerin yayalara öncelik vermeleri adına çalışmalar devam ediyor. Silinmiş ve görünürlüğünü kaybetmiş mevcut çizgiler yeniden çizilirken, yaya geçit çizgisi olmayan noktalarda da planlama doğrultusunda yeni çizgiler çiziliyor. Araç sürücülerinin yaya ve okul geçidine yaklaşırken, güvenle yavaşlayabileceği ya da durabileceği uygun mesafe göz önüne alınarak uyarılması sağlanacak. Bu kapsamda “Önce Yaya” görselleri şeritlere ve geçiş çizgilerinin önüne çiziliyor. Kaldırım kenarlarının boyanması ve yeni tasarlanmış logoların görselliği ile de sürücülerin dikkatini çekerek uyarıcı görevi yapıyor.

7.2’lik Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

11.10.2019 65 Görüntülenme

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yapılan habersiz deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi Karabük’ün Her Noktasında

11.10.2019 55 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin çeşitli noktalarında çalışmalarına devam ediyor.

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Sağlık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

10.10.2019 57 Görüntülenme

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.