Kaldırımlar Boyandı, Önce Yaya Görselleri Çizildi
Eklenme Tarihi: 20.06.2019 139 Görüntülenme

Kaldırımlar Boyandı, Önce Yaya Görselleri Çizildi

Karabük Belediyesi, kent merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda kaldırım kenarlarını boyayarak, yaya geçidi çizgilerini yeniledi ve "Önce Yaya" görselleri çizdi.

Şehir merkezi başta olmak üzere tüm mahallerde, caddelerde ve sokaklarda sürücülerin yayalara öncelik vermeleri adına çalışmalar devam ediyor. Silinmiş ve görünürlüğünü kaybetmiş mevcut çizgiler yeniden çizilirken, yaya geçit çizgisi olmayan noktalarda da planlama doğrultusunda yeni çizgiler çiziliyor. Araç sürücülerinin yaya ve okul geçidine yaklaşırken, güvenle yavaşlayabileceği ya da durabileceği uygun mesafe göz önüne alınarak uyarılması sağlanacak. Bu kapsamda “Önce Yaya” görselleri şeritlere ve geçiş çizgilerinin önüne çiziliyor. Kaldırım kenarlarının boyanması ve yeni tasarlanmış logoların görselliği ile de sürücülerin dikkatini çekerek uyarıcı görevi yapıyor.

Şık ve Karakırık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

17.07.2019 34 Görüntülenme

Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, Belediye Meclis üyeleri ve MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinden Başkan Vergili´ye Plaket

17.07.2019 25 Görüntülenme

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı Hayri Erten ve Birliğe bağlı 45 kişilik ekip Karabük’e gelerek Safranbolu gezisi gerçekleştirdiler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

16.07.2019 51 Görüntülenme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Karabük’te de çeşitli etkinlikler düzenlendi.