Eklenme Tarihi: 20.06.2019 136 Görüntülenme

5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özen, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı, 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihan Güçlü, 5000 Evler 75. Yıl Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Adnan Kuş ve kursiyerler katıldı.

Konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından tören sona erdi.

Şık ve Karakırık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

17.07.2019 34 Görüntülenme

Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, Belediye Meclis üyeleri ve MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinden Başkan Vergili´ye Plaket

17.07.2019 25 Görüntülenme

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı Hayri Erten ve Birliğe bağlı 45 kişilik ekip Karabük’e gelerek Safranbolu gezisi gerçekleştirdiler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

16.07.2019 51 Görüntülenme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Karabük’te de çeşitli etkinlikler düzenlendi.