Eklenme Tarihi: 16.07.2019 365 Görüntülenme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Karabük’te de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlk olarak Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker ve protokol üyeleri tarafından Öğlebeli ve 5000 Evler Mezarlıklarındaki şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek, karanfil bırakılmasından sonra Karabük Valiliği tarafından Polisevinde Şehit ailelerine yemek verildi.

Program daha sonra “Milli Birlik Yürüyüşü” ile devam etti. Şirinevler Mahallesi İmam Hatip Lisesi önünde toplanan kalabalık ay yıldızlı bayraklarla uzun bir kortej oluşturdu. Binlerce Karabüklü, Karabük Belediye Bandosu eşliğinde Türk bayrakları ile “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Vatan Sana Canım Feda” sloganları atarak kent meydanına kadar yürüdü.

Kent Meydanında düzenlenen programa Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, diğer protokol üyeleri, siyasi parti, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş ve kent meydanında İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları ve sahne etkinlikleri ile devam eden program salaların okunması ile son buldu.

Başkan Vergili BRTV Ekranlarında Açıklamalarda Bulundu

17.11.2019 39 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, BRTV ekranlarında Zafer Acar ile Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Vergili, Zafer Acar´ın sorularını yanıtlayarak Belediye çalışmalarına yönelik bilgiler verdi.

Başkan Vergili BAKAB Meclis Toplantısı ve Coğrafi İşaretler Çalıştayına Katıldı

15.11.2019 45 Görüntülenme

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Meclis Toplantısı Safranbolu´da yapıldı.

Başkan Vergili: “Karabük 2020-2024 Seneleri Arasında Şantiye Haline Gelecek”

14.11.2019 86 Görüntülenme

Daha önce şehrin yüksek ve engebeli mahallerinde yürüyen merdivenler, üst geçitler, yaya köprüleri, kule asansörler ve yatay asansör yaparak vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını gerçekleştirebilmesini sağlayan Karabük Belediyesi, 4. Kule Asansörün temelini Namık Kemal Mahallesinde düzenlenen tören ile attı.