Eklenme Tarihi: 16.07.2019 196 Görüntülenme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Karabük’te de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlk olarak Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker ve protokol üyeleri tarafından Öğlebeli ve 5000 Evler Mezarlıklarındaki şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek, karanfil bırakılmasından sonra Karabük Valiliği tarafından Polisevinde Şehit ailelerine yemek verildi.

Program daha sonra “Milli Birlik Yürüyüşü” ile devam etti. Şirinevler Mahallesi İmam Hatip Lisesi önünde toplanan kalabalık ay yıldızlı bayraklarla uzun bir kortej oluşturdu. Binlerce Karabüklü, Karabük Belediye Bandosu eşliğinde Türk bayrakları ile “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Vatan Sana Canım Feda” sloganları atarak kent meydanına kadar yürüdü.

Kent Meydanında düzenlenen programa Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, diğer protokol üyeleri, siyasi parti, sendika ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş ve kent meydanında İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları ve sahne etkinlikleri ile devam eden program salaların okunması ile son buldu.

Başkan Vergili´den Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümünü Kutlama Mesajı

25.08.2019 117 Görüntülenme

Karabük Belediye Başlanı Rafet Vergili, Türklerin Anadolu’yu ebedî yurt edinmesine vesile olan Malazgirt Zaferi´nin 948. Yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

DenizBank Karabük Şube Müdürü Karaman´dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.08.2019 80 Görüntülenme

DenizBank Karabük Şube Müdürü Y. Koray Karaman ve ekibi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

23.08.2019 50 Görüntülenme

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere geldiği İlimiz Karabük’te, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundu.