Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinden Başkan Vergili´ye Plaket
Eklenme Tarihi: 17.07.2019 134 Görüntülenme

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinden Başkan Vergili´ye Plaket

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı Hayri Erten ve Birliğe bağlı 45 kişilik ekip Karabük’e gelerek Safranbolu gezisi gerçekleştirdiler.

Gezi esnasında Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi ekibine akşam yemeği ikram eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye cemiyet tarafından hazırlanan plaket  Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya tarafından takdim edildi.

Başkan Vergili´den Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümünü Kutlama Mesajı

25.08.2019 117 Görüntülenme

Karabük Belediye Başlanı Rafet Vergili, Türklerin Anadolu’yu ebedî yurt edinmesine vesile olan Malazgirt Zaferi´nin 948. Yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

DenizBank Karabük Şube Müdürü Karaman´dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.08.2019 80 Görüntülenme

DenizBank Karabük Şube Müdürü Y. Koray Karaman ve ekibi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

23.08.2019 50 Görüntülenme

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere geldiği İlimiz Karabük’te, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundu.