Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinden Başkan Vergili´ye Plaket
Eklenme Tarihi: 17.07.2019 260 Görüntülenme

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinden Başkan Vergili´ye Plaket

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı Hayri Erten ve Birliğe bağlı 45 kişilik ekip Karabük’e gelerek Safranbolu gezisi gerçekleştirdiler.

Gezi esnasında Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi ekibine akşam yemeği ikram eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye cemiyet tarafından hazırlanan plaket  Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya tarafından takdim edildi.

Başkan Vergili BRTV Ekranlarında Açıklamalarda Bulundu

17.11.2019 39 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, BRTV ekranlarında Zafer Acar ile Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Vergili, Zafer Acar´ın sorularını yanıtlayarak Belediye çalışmalarına yönelik bilgiler verdi.

Başkan Vergili BAKAB Meclis Toplantısı ve Coğrafi İşaretler Çalıştayına Katıldı

15.11.2019 45 Görüntülenme

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Meclis Toplantısı Safranbolu´da yapıldı.

Başkan Vergili: “Karabük 2020-2024 Seneleri Arasında Şantiye Haline Gelecek”

14.11.2019 86 Görüntülenme

Daha önce şehrin yüksek ve engebeli mahallerinde yürüyen merdivenler, üst geçitler, yaya köprüleri, kule asansörler ve yatay asansör yaparak vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını gerçekleştirebilmesini sağlayan Karabük Belediyesi, 4. Kule Asansörün temelini Namık Kemal Mahallesinde düzenlenen tören ile attı.