Şık ve Karakırık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret
Eklenme Tarihi: 17.07.2019 147 Görüntülenme

Şık ve Karakırık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, Belediye Meclis üyeleri ve MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ziyaretlerinden dolayı Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, Belediye Meclis üyeleri ve MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık'a teşekkür etti.

Başkan Vergili´den Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümünü Kutlama Mesajı

25.08.2019 117 Görüntülenme

Karabük Belediye Başlanı Rafet Vergili, Türklerin Anadolu’yu ebedî yurt edinmesine vesile olan Malazgirt Zaferi´nin 948. Yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

DenizBank Karabük Şube Müdürü Karaman´dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.08.2019 80 Görüntülenme

DenizBank Karabük Şube Müdürü Y. Koray Karaman ve ekibi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

23.08.2019 50 Görüntülenme

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere geldiği İlimiz Karabük’te, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundu.