Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
Eklenme Tarihi: 18.07.2019 162 Görüntülenme

Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin, mahalle muhtarları ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısının Temmuz ayı toplantısı yapıldı.

Temmuz ayı muhtarlar toplantısına, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker ve mahalle muhtarları katıldı.

Mahalle muhtarlarının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Vergili, düzenlenen toplantılara katılım sağlayan mahalle muhtarlarına duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Başkan Vergili´den Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümünü Kutlama Mesajı

25.08.2019 117 Görüntülenme

Karabük Belediye Başlanı Rafet Vergili, Türklerin Anadolu’yu ebedî yurt edinmesine vesile olan Malazgirt Zaferi´nin 948. Yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

DenizBank Karabük Şube Müdürü Karaman´dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.08.2019 80 Görüntülenme

DenizBank Karabük Şube Müdürü Y. Koray Karaman ve ekibi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

23.08.2019 50 Görüntülenme

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere geldiği İlimiz Karabük’te, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundu.