Karabük Derneklerinden Başkan Vergili´ye Ziyaret
Eklenme Tarihi: 19.07.2019 279 Görüntülenme

Karabük Derneklerinden Başkan Vergili´ye Ziyaret

Kocaeli Karabüklüler Derneği Başkanı Muharrem Köse, Darıca Karabüklüler Derneği Başkanı Arif Yenigökgöz, Karabük İli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Naral, İstanbul Anadolu Yakası Karabüklüler Derneği Başkanı Mevlüt Göktaş ve İstanbul Karabüklüler Derneği Başkanı Erol Dereli Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´yi makamında ziyaret ederek Gebze-Kocaeli´de düzenlenecek olan "Geleneksel Büyük Karabüklüler Güreş ve Piknik Şenliğine" davet ettiler.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, davetlerinden dolayı Karabük derneklerine teşekkür etti.

Başkan Vergili BRTV Ekranlarında Açıklamalarda Bulundu

17.11.2019 39 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, BRTV ekranlarında Zafer Acar ile Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Vergili, Zafer Acar´ın sorularını yanıtlayarak Belediye çalışmalarına yönelik bilgiler verdi.

Başkan Vergili BAKAB Meclis Toplantısı ve Coğrafi İşaretler Çalıştayına Katıldı

15.11.2019 45 Görüntülenme

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Meclis Toplantısı Safranbolu´da yapıldı.

Başkan Vergili: “Karabük 2020-2024 Seneleri Arasında Şantiye Haline Gelecek”

14.11.2019 86 Görüntülenme

Daha önce şehrin yüksek ve engebeli mahallerinde yürüyen merdivenler, üst geçitler, yaya köprüleri, kule asansörler ve yatay asansör yaparak vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını gerçekleştirebilmesini sağlayan Karabük Belediyesi, 4. Kule Asansörün temelini Namık Kemal Mahallesinde düzenlenen tören ile attı.