Karabük Derneklerinden Başkan Vergili´ye Ziyaret
Eklenme Tarihi: 19.07.2019 134 Görüntülenme

Karabük Derneklerinden Başkan Vergili´ye Ziyaret

Kocaeli Karabüklüler Derneği Başkanı Muharrem Köse, Darıca Karabüklüler Derneği Başkanı Arif Yenigökgöz, Karabük İli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Naral, İstanbul Anadolu Yakası Karabüklüler Derneği Başkanı Mevlüt Göktaş ve İstanbul Karabüklüler Derneği Başkanı Erol Dereli Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´yi makamında ziyaret ederek Gebze-Kocaeli´de düzenlenecek olan "Geleneksel Büyük Karabüklüler Güreş ve Piknik Şenliğine" davet ettiler.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, davetlerinden dolayı Karabük derneklerine teşekkür etti.

Başkan Vergili´den Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümünü Kutlama Mesajı

25.08.2019 117 Görüntülenme

Karabük Belediye Başlanı Rafet Vergili, Türklerin Anadolu’yu ebedî yurt edinmesine vesile olan Malazgirt Zaferi´nin 948. Yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

DenizBank Karabük Şube Müdürü Karaman´dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

23.08.2019 80 Görüntülenme

DenizBank Karabük Şube Müdürü Y. Koray Karaman ve ekibi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

23.08.2019 50 Görüntülenme

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere geldiği İlimiz Karabük’te, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundu.