Eklenme Tarihi: 19.07.2019 392 Görüntülenme

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği´nden Başkan Vergili’ye Ziyaret

Yaklaşık 1200 üyesi ile Türkiye’nin sayılı iş insanı kuruluşlarından biri olan, Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Aralarında İÇDAŞ, Kastamonu Entegre ve Kütük Mermer gibi Türkiye’nin dünya markası firmalarının yer aldığı Genel Başkan Ayhan Aslan başkanlığındaki heyette; Genel Sekreter Cemal Şenol, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Arer, Demir Yılmaz, Bilal Kütük, Fikriye Aslan, Muharrem Tonba, Fikret Özkan, Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar ve Karabük Temsilcisi Dursun Aydın yer aldı.

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Ayhan Aslan, aynı zamanda kendileri gibi bir işadamı olan hemşehrileri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin 3’üncü kez belediye başkanı seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve yeni dönemde kendilerine başarılar diledi.

Amaçlarının Kastamonu başta olmak üzere, ülke ekonomisine katkı sunmak olduğunu ifade eden Genel Başkan Aslan; “Yaklaşık 1200 üyemiz ile büyük bir aileyiz. En önemli hedefimiz; üyelerimiz arasındaki işbirliğini ve dayanışmayı sağlamak. Aramızda ülkemiz adına son derece başarılı işlere imza atan şirketlerimiz var. Geçtiğimiz yıl İstanbul’da düzenlediğimiz fuar ile işbirliğimizi artırmayı, birbirimizi daha yakından tanımayı hedefledik. Ayrıca kurduğumuz sistem ile üyelerimizin diyalog halinde olmalarını sağlıyor, ticari faaliyetlerde yeni işbirliklerine vesile oluyoruz. Bunun dışında geçtiğimiz yıl Kastamonu’da 1. İş Dünyası Zirvesini gerçekleştirerek, şehrimizin geleceğini konuştuk, ‘Kastamonu için neler yapabiliriz?’ sorusuna yanıt aradık. Sektöründe ülkemizin gururu firmalarından birinin sahibi olan sizin gibi değerli bir hemşehrimizi bu yıl düzenleyeceğimiz toplantıda aramızda görmek bizlere güç verir, şimdiden sizleri bu toplantıya davet ediyoruz” dedi.

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği heyeti daha sonra Karabük Organize Sanayi Bölgesinde üretimlerini sürdüren ülkenin sayılı asansör rayı üreticilerinden Çelikoğlu Demir Çelik A.Ş’yi ziyaret ederek tesislerde incelemelerde bulundu, Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik’ten işletme ile ilgili bilgiler aldı.

Başkan Vergili BRTV Ekranlarında Açıklamalarda Bulundu

17.11.2019 39 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, BRTV ekranlarında Zafer Acar ile Gündem programının canlı yayın konuğu oldu. Vergili, Zafer Acar´ın sorularını yanıtlayarak Belediye çalışmalarına yönelik bilgiler verdi.

Başkan Vergili BAKAB Meclis Toplantısı ve Coğrafi İşaretler Çalıştayına Katıldı

15.11.2019 45 Görüntülenme

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) Meclis Toplantısı Safranbolu´da yapıldı.

Başkan Vergili: “Karabük 2020-2024 Seneleri Arasında Şantiye Haline Gelecek”

14.11.2019 86 Görüntülenme

Daha önce şehrin yüksek ve engebeli mahallerinde yürüyen merdivenler, üst geçitler, yaya köprüleri, kule asansörler ve yatay asansör yaparak vatandaşlarımızın rahatça ulaşımlarını gerçekleştirebilmesini sağlayan Karabük Belediyesi, 4. Kule Asansörün temelini Namık Kemal Mahallesinde düzenlenen tören ile attı.