Eklenme Tarihi: 01.08.2019 181 Görüntülenme

Küçük Batuhan’dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

Karabük Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz ay Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli tarafından açılışı gerçekleştirilen Karabük Belediyesi Şehir Parkı’na giderek cep telefonu ile video çekip Şehir Parkı’nı tanıtan ve Şehir Parkı’nı yaptığı için Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye teşekkür eden 8 yaşındaki Batuhan Eken, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarete, babası Levent Eken ve annesi Sıdıka Eken ile birlikte gelen küçük Batuhan Şehir Parkı'nda çekmiş olduğu videoyu Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile birlikte izleyerek, Şehir Parkı’nı yaptığından dolayı bir kez daha Başkan Vergili’ye teşekkür etti.

Çocukların mutluluğu bizim için çok önemli diyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onlar için yapılan her yatırım gelecek için atılmış en büyük adımdır” dedi.

Çocukların gösterdiği ilgi ve teşekkürlerin çok değerli ve özel olduğunu belirten Başkan Vergili daha sonra küçük Batuhan’a hediye vererek, baba Levent Eken ile anne Sıdıka Eken’e ziyaretlerin dolayı teşekkür etti.