Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 06.08.2019 175 Görüntülenme

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük´te bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını yoğunlaştıran, Karabük Belediyesi başlattığı sıcak asfalt çalışmasına 5000 Evler Mahallesi ile devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Şehrimizde sürdürdüğümüz çalışmalarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Hedefimiz Karabük’ü daha modern bir il haline getirmektir. 5000 Evler Mahallesi mevkiinde ekiplerimizin yaptığı sıcak asfalt çalışması devam etmektedir. Belediye olarak mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir” dedi.