Emniyet Camiamızın Başı Sağolsun
Eklenme Tarihi: 06.08.2019 147 Görüntülenme

Emniyet Camiamızın Başı Sağolsun

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, hayatını kaybeden Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) görevli polis memuru 42 yaşındaki Yücel Demirci için Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’ ya taziye ziyaretinde bulundu.

Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’yu makamında ziyaret ederek, baş sağlığı dileyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Emniyet camiamızın başı sağolsun ifadelerinde bulundu.