Eklenme Tarihi: 07.08.2019 264 Görüntülenme

Başkan Vergili Karabük POMEM Mezuniyet Törenine Katıldı

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 2019 yılı 23’üncü dönem 484 polis için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Bahçesi'nde düzenlenen törene Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, POMEM Müdürü Mahmut Karabulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve aileler katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından dönem birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen 23'ncü dönem mezuniyet töreninde dereceye giren ilk on öğrenciye protokol mensupları tarafından hediyelerin verilmesinin ardından yapılan yemin töreni ile program sona erdi.