Eklenme Tarihi: 08.08.2019 313 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Hayvan Pazarı Kurban Bayramına Hazır

Karabük Belediyesi canlı hayvan pazarında Kurban bayramı öncesi son hazırlıklar tamamlandı.

Kurban Bayramı’na yaklaştığımız şu günlerde Karabük Belediyesi gerek kurbanlık satışı, gerek ise kurban kesimi ile ilgili gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Kurban Bayramında kurban satışları Yenice yolu üzeri, Melise Köyü karşısında hizmete sunulan mezbaha alanında kurulan hayvan pazarında yapılacaktır. Ayrıca vatandaşların kurbanlarını rahat bir şekilde alabilmeleri ve mezbaha alanına ulaşımlarını sağlamak amacı ile balık pazarından ücretsiz servis hizmeti de sağlandı.

Karabük Belediyesi tarafından kurbanlık satış noktası olarak belirlenen Hayvan Pazarının dışında satış yapılması kesinlikle yasaklanırken, yasağa uymayanlara ise Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Kurbanlık satışı yapılan alanda ise denetimler Belediye veteriner müdürlüğü tarafından yapılıyor.

Ayrıca kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için bayramın 1. günü Karabük Belediyesi ekipleri tarafından Karabük Belediyesi mezbahasında ücretsiz kesim yapılacaktır.