Başkan Vergili Kahraman İtfaiyecileri Makamında Tebrik Etti
Eklenme Tarihi: 09.08.2019 141 Görüntülenme

Başkan Vergili Kahraman İtfaiyecileri Makamında Tebrik Etti

Geçtiğimiz günlerde Kayabaşı Mahallesi Engin Sokak’ta çıkan yangında, dumandan etkilenen 3,5 aylık bebeği yangından kurtaran Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerinden Haşim Güneş ve Ulaş Verim, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından plaket ile ödüllendirildi.

İtfaiye Müdür Vekili Mustafa Danapınar, İtfaiye personelleri Ulaş Verim ve Haşim Güneş’i makamında tebrik eden Başkan Vergili; “Sizlerle bir kez daha gurur duyduk. Göstermiş olduğunuz kahramanlık hepimizi mutlu etti. Kurtarma anında dikkatli ve titiz davranarak zamanla yarıştınız. 3,5 aylık bir bebeğin hayata tutunmasına vesile oldunuz” dedi.