Eklenme Tarihi: 10.08.2019 163 Görüntülenme

Arefe Günü Mezarlıklarda Kur’an Ziyafeti

Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramına bir gün kala Arefe Günü 5000 Evler, Öğlebeli ve Karabük Mahallesi Mezarlıklarında Karabük Belediyesi tarafından Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi okutuldu.

Programa Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Karabük Belediyesi Daire Müdürlerinin yanı sıra mahalle muhtarları ve kabir ziyareti için mezarlıklara gelen vatandaşlar katıldı. Mezarlıklara ilaçlama aracı ile gül suyu sıkıldı.