Eklenme Tarihi: 11.08.2019 165 Görüntülenme

Protokol Bayramlaşması Polisevinde Yapıldı

Kurban Bayramı nedeni ile Karabük Valiliği’nin Polisevinde düzenlediği bayramlaşma programında Karabük Protokolü bir araya geldi.

Polisevinde düzenlenen bayramlaşma törenine; Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Polisevinde yapılan toplu bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri, 5000 Evler Şehitliğinde geçerek okunan Kur-an'ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından şehitliklere karanfil bıraktılar. Daha sonra ise İl Jandarma Komutanlığı, 5000 Evler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliği, Güleç Çocuk Evleri ve Yücel Huzurevi ziyaretleri gerçekleştirildi.

17.09.2019 9 Görüntülenme

Ovacık Güneysaz Köyü Muhtarı Soner Sarıçam´dan Başkan Vergili´ye Ziyaret

17.09.2019 12 Görüntülenme

Ovacık Güneysaz Köyü Muhtarı Soner Sarıçam, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Ahilik Haftası Kutlamaları Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu ile Başladı

17.09.2019 20 Görüntülenme

Her sene 16 – 22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.