Eklenme Tarihi: 12.08.2019 170 Görüntülenme

Başkan Vergili MHP Bayramlaşma Törenlerine Katıldı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanlığı, Merkez İlçe Teşkilatı ve Safranbolu İlçe Teşkilatı´nın, Kurban Bayramı´nın ikinci gününde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı.

İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Teşkilatı tarafından parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatı tarafından da teşkilat binasında tören yapıldı.

Bayramlaşma törenlerine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Adem Kar, Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım ve partililer katıldı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Adem Kar ve Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı, bayramlaşma törenine katılan vatandaşların, partililerin ve tüm Türkiye'nin bayramını kutladılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatı tarafından teşkilat binasında yapılan bayramlaşma töreni sırasında Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe teşkilatını ziyaret ederek, bayramlaşma törenine eşlik ettiler.

Safranbolu Belediye Başkanı Köse ve Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Çakır, Karabük, Safranbolu ve tüm Türkiye’nin bayramını kutlayarak, bayramı birlik ve beraberlik içinde geçirme dileklerinde bulundular.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Adem Kar ve Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı ise Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’a nazik ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.