Başkan Vergili Türkiye Kamu-Sen Karabük Şubesinin Bayramlaşma Törenine Katıldı
Eklenme Tarihi: 13.08.2019 158 Görüntülenme

Başkan Vergili Türkiye Kamu-Sen Karabük Şubesinin Bayramlaşma Törenine Katıldı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Türkiye Kamu-Sen Karabük Şubesinin bayramlaşma törenine katıldı.

Sendika binasında gerçekleştirilen törene Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Türkiye Kamu-Sen Karabük İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sadık Doğdu, Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu ile sendika üyeleri katıldı.

Başkan Vergili bayramlaşma törenine katılanlar ile tek tek sohbet ederek, Kurban Bayramları kutladı.