Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu Okul Aile Birliği´nden Başkan Vergili´ye Ziyaret
Eklenme Tarihi: 21.08.2019 156 Görüntülenme

Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu Okul Aile Birliği´nden Başkan Vergili´ye Ziyaret

Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Cin ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ziyaretlerinden dolayı Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Cin ve yönetimine teşekkür etti.

18.09.2019 8 Görüntülenme