Eklenme Tarihi: 22.08.2019 176 Görüntülenme

Çetinkaya Ailesinin Acı Günü

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya’nın babaları Ahmet Çetinkaya son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Ahmet Çetinkaya'nın cenazesi, Beşbin Evler Merkez Cami’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eflani Osmanlar Köyü Türbelioğlu Mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel, Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Karabük Belediyesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, sevenleri ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

18.09.2019 8 Görüntülenme