Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret
Eklenme Tarihi: 23.08.2019 151 Görüntülenme

Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam´dan Başkan Vergili’ye Ziyaret

Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam, bir dizi inceleme ve görüşmeler yapmak üzere geldiği İlimiz Karabük’te, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, nezaket ziyaretinden dolayı Bangladeş Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul Islam'a teşekkür etti.

18.09.2019 8 Görüntülenme