Eklenme Tarihi: 17.09.2019 128 Görüntülenme

Ahilik Haftası Kutlamaları Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu ile Başladı

Her sene 16 – 22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Çelenk sunma törenine Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen ve esnaflar katıldı.

Program Kent Meydanı Atatürk Anıtı’na Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen tarafından çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve Marşı’nın okunması ile sona erdi.

7.2’lik Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

11.10.2019 65 Görüntülenme

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yapılan habersiz deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi Karabük’ün Her Noktasında

11.10.2019 55 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin çeşitli noktalarında çalışmalarına devam ediyor.

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Sağlık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

10.10.2019 57 Görüntülenme

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.