Eklenme Tarihi: 17.09.2019 245 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ziyaretlerinden dolayı Çelik İş Ortaokulu Okul Müdürü Görkem Dağ, Öğretmen Osman Bölükbaş, Öğrenciler Sinem Nur Demirel, Rana Aybüke Şanlı, Evra Kısımlı ve Eren Yavuz'a teşekkür etti.

7.2’lik Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

11.10.2019 65 Görüntülenme

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yapılan habersiz deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi Karabük’ün Her Noktasında

11.10.2019 55 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin çeşitli noktalarında çalışmalarına devam ediyor.

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Sağlık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

10.10.2019 57 Görüntülenme

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.