Eklenme Tarihi: 18.09.2019 125 Görüntülenme

Başkan Vergili mesajında; "Vatanımızın bütünlüğü, Milletimizin bağımsızlığı uğruna canını hiçe sayan Şehit ve Gazilerimiz, ülkemizin bugünlere ulaşmasının en büyük teminatıdır. Bu cennet vatan bizlere Şehitlerimizin ve Gazilerimizin emanetidir. Onların gösterdiği fedakârlıklar sayesinde huzur içinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakabiliyoruz. Aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi Türk Milleti olarak her zaman sevgi ve saygıyla anmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor gazilik mertebesi ile şereflenmiş Gazilerimize ise sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" dedi.

7.2’lik Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

11.10.2019 65 Görüntülenme

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda yapılan habersiz deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi Karabük’ün Her Noktasında

11.10.2019 55 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin çeşitli noktalarında çalışmalarına devam ediyor.

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Sağlık´tan Başkan Vergili´ye Ziyaret

10.10.2019 57 Görüntülenme

Araç İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.